Monday, July 18, 2005

Le Band !

Bandet som tidigare var världsberömt under namnet Eurosport spelar tydligen på första dagen av Pridefestivalen. Jag är hyfsat säker på att de kommer köra 'Show me your penis'. Det blir kort sagt fantastiskt. Diskodans ihop med drugor! Om man går dit lite tidigare så kan man även få gå på "en lustfylld safari genom fittan med fokus på kvinnans egen sexualitet" och det kan ju vara informativt. Att se Le sport kommer nog bli en av sommarens finaste kulturaktiviteter. Vänta förresten jag gör en lista över fina aktiviter den här sommaren. Smart.

- Lovekevins på Trädgården i fredags. Väldigt härligt popband som lämnade halva bandet hemma, körde på det både populära och häftiga duoformatet och hade allt annat färdiginspelat på en liten bandspelare. Lyssna på deras sånger på hemsidan.
- Jens Lekman spelar i Vitabergsparken den femte augusti och man kan hitta en massa outgivna låtar om man kollar lite här.
- Stripsquad gör föredömligt korta poplåtar som ofta verkar handlar om sex. Man hinner lyssna på jättemånga även fast man har ont om tid. De är en händelse för de spelade efter Lovekevins och de var bra.
- Embassy spelar på Trädgården den trettionde juli och har dessutom en konstig hemsida just nu som flimrar epileptiskt. Det är antagligen någon slags smart pr kupp.