Friday, July 08, 2005

Take ecstacy with me !!!

Okej, idag tänkte jag att vi ska bli allvarliga och prata om ett vardagsproblem. På sommaren är det kutym att gå på vissa partyn. Ofta blir det fler än på vintern för då är det kallt ute. Då måste man vara full för att motstå kylan men nu på sommaren kan man ju istället försöka prata med varandra. Ibland är det ju svårt att komma på vad man ska säga bara. Dagens tips är att rätt ingående analysera någon av vår tids tjockaste valross fetaste stunder. Genom att djupgående förklara Barry Whites kanske viktigaste låt och bästa rimtitel, "It´s ecstacy when you´re next to me", tänkte jag visa hur det kan gå till:

When we met, it wasn’t quite clear to me

What you had in store was there for only me
Silly, you know you took me by surprise

Then I turned and looked, I saw that message in your eye

Barry kommer hem till en brud och blir imponerad av hennes skafferi. Antagligen fyllt med skagenröra, kex, makrill och sötlimpa. Han funderar lite på om det är lugnt om han brer en fralla, vänder sig snabbt och han fattar budskapet. Det är lugnt, släng ihop en festmacka Barry.

There you were, I fell on the floor
The way you move, girl, only made me want you more
I did not know you had me hypnotized
There’s a movement of your body dancin’ in my eyes

Hon som den filur hon är gömmer sig på golvet i ett annat rum och när Barry kommer in, laddad efter en smörgås med ost och plättar, trillar han, tappar mackan och börjar bli tänd. Hon åmar sig på golvet och Barry ser det alltid framför ögonen nu för tiden. Troligtvis för att det var jävligt pinsamt.

I wanna hold you and make you mine
Don’t want to control you just to have a good time
Livin’ in ecstasy, well, when you’re layin’ down next to me
Ooh...ooh...wee, ecstasy, when you’re layin’ here with me, uh-huh
In this ecstasy when you are here with me, yeah
Oh, it’s ecstasy, Lord knows when you’re next to me, yeah

Här går Barry på och gör det en tjock valross gör bäst, han frustar, och samtidigt börjar texten kännas alltmer pårökt. Det är nu Barry blir riktigt skön. Smaka bara på det här uh-huh, oh, yeah, Ooh...ooh...wee. Man kan skönja ett slags dolt budskap här. När man läser frustningarna i den rätta ordningen händer någonting. Deja vu! Vi känner igen det från Da Vinci koden som jag i och för sig inte läst men jag antar att den handlar om en slags kod. Precis som här! Det blir ju exakt som när man älskar med varandra! Det är precis det Barry vill, att du ska omfamna en vän och göra kärlek.

Stripssquad har gjort en låt som såvitt jag hittar på handlar om Barry White. Den heter Pervert/Expert:
http://www.student.lu.se/~psy01mli/strip/musik/strip_squad_-_pervert_expert.mp3

Barry White och hans crew är härliga killar